Thursday, January 29, 2009

Gathering cum Class DIY Tudung, 21st of February, 2009.

Dear ladies,

Ramai yg terlepas attend classes before this, maka inilah peluang u all to attend a class from which skills many have reaped tremendous benefits!

There will be a fee of RM20 per participant for the class, as a token to show our appreciation to the tuan rumah yg rumahnya complete with sewing machine and mesin jahit tepi (tuan rumah tak mintak pun, kita yg nk hulurkan), as well as untuk cikgu2 yg sanggup dtg dari jauh and dekat, and luangkan masa mereka mengajar u all nnti. The fee will also cover the costs of templates and interface, and drinks.So the fees ni kira token aje tau, if real fees, it should cost much, much more than this!

And for those yg nak copy templates yg lain2...Hajabi oblong, Hajabi berbutang, tudung Jakarta, Yelawarrah T-large, tudung Siti...jgn lupa dtg dgn brown paper masing2!

Disebabkan ini also a gathering tuk DIY tudung enthusiasts, and peluang u all merembat kain2 jerseys yg akan I bawa from Jakarta, maka ini also dikira a pot-luck gathering session! Mmg enjoy sungguh the last few pot-luck sessions we had at my house...sedap seme food yg kawan2 bawa!! So this gathering is also open to yg bukan dtg for the class, so yg nk dtg tu jgn lupa bawa food eh. Homemade is better...tak kira la apa pun! Beli pun ok if bz sgt tak sempat nak masak kat rumah! Organiser ni bwk nasi goreng la ek, and paper plates and paper cups! Do sound out to me sapa yg nak mai bersuka2, so I leh budget berapa plates n cups nak bwk!

Disebabkan takut tempat belajar is limited, the class is opened to only 15 students. Fees must be paid when booking of place is made, psl we dont want any last minute cancellations seme, fees paid are non-refundable. If ada yg tak leh dtg, u all kena cari org tuk ganti ur tempat if u want ur participation fees back. Pls submit format email with money trfr notice. Only booking via format email with proof of payment will be entertained.

Details are as follows :-

Date : 21st of February, 2009
Venue :Rumah Kak Yati, 2640 B, Bukit petaling Flat, Jln Belfiel, KL (bunyi aje flat, but luas umah ni! nnti map akan menyusul later).
Time : 11am - 3 pm
Participation fees : RM20
Items provided :
1. Ariana body template
2. Ariana awning template
3. Awning interface
4. Drinks
5. Food potluck eh...so seme bwk le apa2 yg leh dimakan

Teachers :
1. Cupcake
2. Faziraniq
3. Kimi

Registration is open now!!

List of participants :-
1. Fazira's friend
2. Bayangan_Rindu - pd - kole kacang
3. Lynn HMZ - fruits -pd
4. Kak wan -pd
5. Norzahirah
6. Nanie -pd (food apa nak bwk weh??)
7. Wanie - pd (food apa nak bwk weh??)
8. Raihan - ayam golek or sizzling mee, tak decide lagi!
9. Mila - kek lapis sarawak- pd
10. Emma Maria-
11. Juju - popia goreng - pd
12. Eenaz - cake -pd
13. Rose - creme caramel - pd
14. siti rahayu - pd
15. rahimah - pd

Waiting List :-
1. Farah Aiza

YG nk dtg for the pot-luck cum nengok2 kain:-

1. yela - nasi goreng and drinks
2. yusrina - dadih lagi
3. cupcake - Chocolate Cheese Cupcakes
4. fawa - mee goreng
5. anis - keropok
6. hany- pudding
7. izreen- jelly cocktail
8. saba - roti & kari
9. faziraniq - something beli
10. suzy - (food??)
11. hajar - (food??)
12. catalyst - fudge brownies
13. faez
14. adeenda - fresh cut fruits
15. kakda - macaroni goreng
16. kimi - kuih muih
17.maslina - ayam goreng drummet
18. anis aleeya - spaghetti
19. anis' sister
20. nikdaa - bahulu pandan coklat
-closed-

p/s yg dtg nk nengok2 kain, no need to pay fees eh, bwk food and cash aje!! sapa2 yg ada buat food bzness at the sides, ni le time nya nak promo ur makanan. Next time, org leh order!
2nd p/s yg tak bagitau nak bwk apa, pls help bwk berat sikit aa, byk sgt desserts ni!

6 comments:

JV Cynosure said...

u all...yg nk dtg nengok2 kain, copy templates seme NO NEED TO PAY FEES ek!! Fees ni tuk yg nak masuk kelas aje.

aida said...

YELA I NAK JOIN TENGOK2X MATERIAL FROM JAKARTA.

are jaa said...

kak yela, saya hajar yg akn dtg utk tgk2 kain tue..sy akan bw kuieh meuh jea but not sure lagi kueh ape..tq

haz said...

sis, add me in the list...
i'll let u know what i will bring ya....
kalau my mom rajin, mee hoon hari tu laa dia gorengkan..hehehehe

Nani said...

Sorry lambat response. tak perasan plak tanya kitorang bawak food apa..
anyway, wanie bawak bihun goreng and nani bwk bubur kacang..
okie?

bowl & spoon ada tak?

Rinamin said...

..nak tanya bila next class ye