Friday, January 2, 2009

Pesta Thai Silk

Pelik betul camana ada gak yg tak dpt details psl gathering esok.

So here it is again:-

Date: 3rd jan 2008
Venue: 28 jln wangsa 11, bkt antarabangsa
Time : 10 am onwards
Agenda :
1. 10 am - 11 am : shopping TS and belek jersey
2. 11 am - 12 noon - sesi tutorial Tudung Jakarta, copy template tudung ni
3. 12 noon - 1 pm - refreshments (sila la bwk makanan ek, apa2 homemade would be good. this is a pot-luck gathering!)
4. 1pm- 2pm - sesi tutorial tudung Hajaba berbutang, copy template tudung ni
5. 2pm onwards...hah, korang nak berborak ke, nak tanya soalan2 to sifu2 perihal jahit tudung, silakan!

Kena ikut agenda ni, if not...bila org tgh buat demo, i lak kang sibuk nak layan korg bershopping TS, miss la tuan rumah nak belajar menjahit! so masa sifu buat demo..tuan rumah nak tgk jgk!!

Try not to be late so u wont miss much eh! Jgn lupa bwk makanan. If ada yg nak bwk drinks pun ok!

Contact no. 012-6672045

4 comments:

mien said...

utk yg mmg tak dpt hadir,mcm mana nak copy template2 tu semua aeyh?
template utk oblong tu mcm mana nak dpt kan aeyh?

JV Cynosure said...

my house every saturday open aje for those yg nk dtg copy templates.

mummymuqrish said...

rumah every saturday open ek.. buleh la datang sendiri.. amik templates.. tapi.. ghumahnyer dimana?....

JV Cynosure said...

cuba u tgk kat Pesta Thai silk nya posting tu..adress seme ada kat situ!