Monday, April 13, 2009

Project tudung hujung minggu

Ni la some of the tudungs yg dh berjaya dibuat over the weekend, yg 3 lagi dh siap pack. Sungguh bahagia jahit kain J1, J1 Jap and JJ compared to jersey hijau tu!! Tak stresslangsung...smooth as a breeze je jahit seme ni.

6 comments:

zuwaidah said...

cantiknya semua tudung....senang kan ada mesin jahit tepi sendiri...saya ni rehat seminggu tak pegang mesin..angin MALAS heheehee

JV Cynosure said...

mmg senang...though sometimes menyusahkan juga bila mesin asda angin tak betul dia. but worth it la beli.

im looking forward to a week of not sewing too...bila la tu??? *sigh*

yus said...

tokei!!!waaah..mantap dah skrg..
yup..mg senang bila ada jahit tepi ni..mmg lepas ni nak gi beli satu...

adamuiz said...

dah dapat TE hijau dan ariana pink..cantik!!! thanks ye..terima lagi tak tempahan tudung?

JV Cynosure said...

adamuiz...nnti on the 22nd i roll-out another exclusive made-to-order...so masa tu buka order for tht jersey.

JV Cynosure said...

beli yus...senang kerja!