Tuesday, June 2, 2009

3rd Cynosure's Exclusive

Finally, a prototype of the 3rd Cynosure's Exclusive is unveiled!

I gave my hubby's friend 4 choices of Tudungs as gifts for his clients. Of the two he picked, this is one of them! Hmmm....even a man can appreciate the beauty of this one....I'm actually pleasantly surprised! Of course the one I made for him ada bling2 and such le.

This prototype is styled as DeCynosure, with TS awning. Lain dari yg lain...contemporary gitu! Sesuai for majlis, office, even a walkabout at places like KLCC, Pavillion, Gardens and such. Tolong jgn bwk gi pasar ek...sian tudung ni! :P









Styles to choose from:
Ariana M/L
DeCynosure
Oblong
Awning :
Improvised
Ori Ariana
Price: RM60
Est completion date: 3 weeks frm submission of FE
Deposit: 50%
Pls email for availability. Thanks!

This Exclusive Edition is fully taken up. Thanks to all!

12 comments:

susi said...

lawanya sis yela....isk...

JV Cynosure said...

live...lagi cantik. it's different...it's gorgeous!

kimimclaren78 said...

yela, decynosure tu cam ne ek? huhu..

JV Cynosure said...

cit korang ni...sapa dlm mkt yg guna De' kat depan tu? template yg i mintaku buatkan for me tu la...psl yg wawo bagi, i rasa maid i terbuang! hangin haku!

kimimclaren78 said...

oooo.. hehehehehe. ingatkan nama label u... hehehe. anyway u dah gi buat label ke belum.

i dah draw dah ada je dalam keta i tu i hangkut ke hulu ke hilir tapi tu lah.. tak sempat manjang nak ke rumah u.. sorry sangat2..

tengok lah i cuba gak gi sekejap time weekdays, malam la... kain ku yang exclusive tu pun tak amik lagi.. tak sabar nak jahit ni. anyway, u ada ke ts yang match ngan jersey exclusive i tu? kalau ada senang i beli ngan u je terus. tak yah pening nak gi carik... :P

JV Cynosure said...

label belum buat, psl tak design lagi!

bagai menunggu buah gugur tau tak! ngapa x ckp awal2 suh i carikan awning, kita baru balik dari shoppng ts.

sherrie said...

cantiknya yang nihhh!!! berkenan lak. kalau nak order bole ke

JV Cynosure said...

sherrie, masih ada room lagi, submit le FE.

kimimclaren78 said...

yela, tak pe.. nanti i carik kat otop la ts tu.. :P

tak sure bila dapat gi rumah u. kalau tak sempat minggu ni, minggu depan la ek. anyway i dah deposit 50% semalam kat cimb akaun u. balance i bagi masa i collect kain tu. uwang ku sudah kurang dong...

JV Cynosure said...

macik...u post le the template, boleh? memerlukan ni!!

kimimclaren78 said...

apa kata kalau i tinggalkan kat rumah ur mom in law? nak tak?

JV Cynosure said...

kimi...thx so very much fr the templates, u saved my life!