Wednesday, June 10, 2009

PJs Baru lagi!

Some new PJs for u to choose from. Org kata Arian* ada jual this as their printed readytmades. Ye ke?







Yg ni cantik! It's actually hijau pucuk pisang n purple gitu. Tah apasal dlm gambar keluar yellow n blue lak!






Ni sama kain dgn yg Wavy Brownish Greenish PJ yg kat atas tu. But i like this one...purple and blue combi.













Ni lak orangey red with mustard gitu.








These are all available at the time of posting.

p/s kain yg ada lines, if lines tu serong, then leh potong serong. but if the lines menegak or melintang, tak boleh potong serong, nnti nmpk sebelah tudung menegak, sebelah lagi melintang...so tak sesuai untuk dipakai di khalayak ramai!! maka, yg nak buat TE, no problem psl lipat dua biasa. but for ariana, u need 1.2m to yield 2 pcs eh.



Posted by Picasa

2 comments:

cikpon79 said...

yela, wavy nie seswai x kalau wat scallop or dia cotton jersey type?

JV Cynosure said...

sesuai sgt nak buat scallop...dia bukan cotton type. dia lembut.