Wednesday, July 1, 2009

Cynosure's Label!!

Label Cynosure sudah siap! Tapi hangin la...patutnya dorang buat space kat atas for sewing to the tudung, from the pic tak nmpk ada space pun. Hangin, hangin!

By Friday hopefully dapat la, ni pic sent by the maker of the label. Hangin!!!!


Photobucket
Posted by Picasa

20 comments:

kimimclaren said...

yela, tak yah lah hangin. dah cun dah tu. u jahit je kat atas tu still ok lah. bukan nak pakai space banyak sangat pun.

JV Cynosure said...

kimi...tau je la i kan...mesti memenuhi piawai!

awat i tak nmpk tudung exclusive u on sale lagi???

mama_aniq said...

congratulations!!! cantik...cantik..=)

JV Cynosure said...

thx!

Kerlipan Amila Nur said...

cantik!!! exclusive u! congrats!

JV Cynosure said...

thx u!

Azura said...

Wow!..Congrats!!

JV Cynosure said...

azura..lupa nak gitau..ada cynosure's exclusive for u, u nak try oblong tak?? sbb i rasa yg lain2 tu may be too short for u!

JV Cynosure said...

azura..lupa nak gitau..ada cynosure's exclusive for u, u nak try oblong tak?? sbb i rasa yg lain2 tu may be too short for u!

JV Cynosure said...

oh lupa..thx!!

Ann said...

tumpang tanye eh, mane u ode label tu? tingin la nak jugak hehe

JV Cynosure said...

u ada 2 choices, either u contact ribbonboutique.fotopages or kak keeah kat diy
tudung forumotion. yg former murah sikit per pc but kena beli byk
sikit. . yg kak keeah 1000 pcs @ rm240.

Anonymous said...

wah lawo, lawo design u ni yela baru cun kena ngan tudungs nyer - rohana

JV Cynosure said...

thx rohana! nnti tudung u dpt la label ni dgn finishing commercial tu.

Yusrina said...

Tokei!!

I like!!! Marvellous..

Azura said...

Yela..I nak!

JV Cynosure said...

Sorry, Azura..u terlambat sikit je...ada org kat KK dah rembat yg last piece tu! Tak pe..u tunggu the next CE ek...leafey green. Next week I roll out. Kalu berkenan, let me know.

JV Cynosure said...

Yus...I like also!:)

seha said...

k.yela..pic label yg dah jahit tu dpt ke?

JV Cynosure said...

udah...baru tepek kat blog. thx girl! tgh tunggu Ninie email me gambar korang posing dgn tudung buat sendiri.

Ninie..ooo..Ninie!!!