Monday, August 10, 2009

DIY Class

Dear all,


Dah cukup 5 org dh for Class this weekend. The following is the details of the class:-

Date: 15th of August
Time : 10 am-2 pm (sila bagi extra 1-2 hrs for injury time, selalu nya mmg terlajak la!)
Venue: 28 Jln Wangsa 11, Bukit Antarabangsa, 68000 Ampang
Contact no: 012-6672045


Barang2 yg perlu dibawa :
1. Kain jersey 0.7/0.8m + awning material - boleh bawa kain sendiri or beli apa2 kain yg available masa kat umah i nanti- pls ensure tht it's a jersey that can use black thread coz that's the colour of thread for the class nnti.
2. Mesin jahit portable (to beat the queueing time)
3. Bobbin with black thread
4. Thread - black
5. Gunting kain
6. Kapur lukis/washable pen for kain
7. Jarum peniti- yg ada bulat2 kat hujung tu, so if terjatuh, leh nmpk...anak2 kita kang terpijak lak jarum ni if tak nmpk.
8. Measuring tape
9. Jarum jahit biasa
10. Penetas (penting ni for beginners!)
11. Twin needle (if nak finishing cun le)- sapa yg nak order, pls let me know, RM18 for 4mm frm Craftworld
12. Jarum emas no. 14 or no. 11 ( i ada both available, u can buy from me nnti)

Participants:

1. Kak Nik - pd
2. Mel- pd
3. Anom
4. Farah- pd
5. neny -pd

Photobucket

1 comment:

Rosis said...

saya nak attend class... What should I do ? Nak antar email or else.. Biler next class.. ( ROSIS )