Wednesday, August 19, 2009

Finally!

Finally the 6th CE edition is completed, Alhamdullilah! The Pegasus guy came just now to fix the machine, and weheyyy...udah siap semuanya! So owners of this edition, pls complete BOP if you haven't yet ya.

So tudung2 lain yg tgh outstanding for finishing, akan dpt la kita proceed dgn coverstitch finishing instead of having to resort to twin needle. I hope the Pegasus will not be attacked by angin pus-pus lagi! :)


Photobucket
Posted by Picasa

7 comments:

JV Cynosure said...

2 keping lagi dah selamat kat owner masing2!

catt said...

salam. bila boleh collect 6th CE ni. Tak sabar nk tgk ni.

UmmuY said...

kak,saya punya post sekaligus je la ye..nanti akak kira berapa lagi baki kita kena bank in..:)

JV Cynosure said...

ummuY dpt tak my email yg citer psl TJ tu? pls reply asap coz now i dh stop work on ur order for Tudung Jakarta .

yg dh siap now are the J1 silver paisley and J1 black with jagged red awning and this CE.

JV Cynosure said...

catt...saturday boleh le. kena nak mlm ni or esok? let me know earlier so i leh gosok part kelim tu siap2.

catt said...

yela, saturday je la i gi ambik. kul brape u available?

JV Cynosure said...

im available after 10 am. dtg le.