Wednesday, February 25, 2009

Printed jersey samples

Ni yg kwn kita dh buat hasil JV dia dgn Izreen, sharing kain ni masa gathering hari tu.



Ni lak Hanizah@Hooney buat frm printed Cream floral cotton jersey.

10 comments:

kimimclaren78 said...

wow!!! cantik nye... nyesal tak rembat kain ni aritu...

Manik said...

nak wat gak a.. tapi dah lama x pegang mesin ni.. boleh ke..baju kurung anak pun x siap2 huk huk

JV Cynosure said...

rugi kimi! yg ni leh dpt 2 size l ariania lagi!

JV Cynosure said...

manik..belum cuba belum tahu!

zila said...

ye laa...dah jd tudung cantik le plak...ekkekek

yus said...

mmg cantik!!!
Saya buat tudung enaz( tul ke eja nye??) rembat semeter, dapat la dua keping tudung tu..

JV Cynosure said...

yus, hantar le gambar, i nak sample tudung Eenaz ni nk tepek kat blog.

kimimclaren78 said...

walaaa.. jeles ni... enaz siap dapat 2 tudung enaz....

yela, kain2 ku itu yang 2 helai tu jgn pulak u jual kat orang lain.

JV Cynosure said...

takkan la i nak wat cam tu!regular customer ni!!

yus said...

sok saya anta gambar ye.
satu keping baru pegi jahit tepi. satu mungkin sudah terjual (hubby bw tudung2 pi opis dia..hehe..asben tlg jualkan)