Wednesday, February 18, 2009

SNEAK PREVIEW!!

Here are some of the loot I managed to grab yesterday!


Cotton printed jerseys - Japanese


Pink family plain jerseys - Japanese


Mixed coloured jerseys - Japanese ( colours sebenarnya gelap sikit..ni kena flash. yg cam merah menyala tu actually maroon.)



Neutral colours jerseys...love these!! Look better live! - Japanese


Cotton jerseys


Awnings- cotton, velvet


Awnings - printed denim....gorgeous! Nnti i prepare some gorgeous sets with these.

Okay, disebabkan i ramai gak regular buyers from outstation, i rasa tak fair la if dont get to get to buy the choiced jerseys. So what i will do is open for sale one each of the printed and plain jerseys for outstation buyers. Fair la kan??

Rege jgn expect murah gila2 like last time...psl they are not! They are quality jerseys from Japan...not Indon. But definitely cheaper than here!! And all the jerseys i cut in 1 meters +- (org dh byk kali kata jgn stertch the kain, dorg stretched jgk. so some kain yg patut in 1 meter cuts, i cek, dia jadik less than 1 meter. Akan ku hambat mamat ni the next time I see him!!). So sapa yg dtg nnti...it'd be a good opportunity for you to JV, sbb 1 mtr may get 2 tudung. So bwk gunting kain masing2 ek, cut at ur own risk!!

Since I have a lot of fabrics to sell during this gathering, I'd appreciate it if none of you who are coming bring your own fabrics to sell. Mcm jual brg KFC kat restaurant Mc D gitu...kang kena hambat lak kang!! Muahahahah! If nak jual anything but fabrics, no problem with me! So please observe this rule, ek!

Some of these fabrics i will sell in sets, so senang u all tak yah pening kepala cari awnings seme.

So...sedia cash ek...:P

8 comments:

kimimclaren78 said...

wah... dah balik ye. confirm i tak berkemampuan nak beli memandangkan kain2 yang sedia ada ni terbengkalai lagi tak sempat nak jahit...

~Eila @ Along~ said...

wahh...tak dpt join..so..tak merasa la ehh nak tgk set kain tuu..takmo ke jual sikit kat sini yela...neway, awning jgn lupa pos ye..hehe

aida said...
This comment has been removed by the author.
mrs SyeDiz said...

mcm suka je printed denim tu! akak jual nti kan?

aida said...

yela saya nak booked light pink jersey 1m, printed jersey hijau epal, printed jersey maroon n light brown bunga kecilx mcm u beli first time gi jakarta. Berapa yea total?

Nurin

cikpon79 said...

yela, bile nak open for sale? i nak cop merah menyala tu utk body sahaja & green apple printed jersey tu

JV Cynosure said...

kimi - tak pe kimi...akan ada kain2 lain di masa akan dtg.
eila- akan ku pack awning u mlm ni. untuk online sale,only open for outstation buyers..sian dorg tak leh sampai KL! for locals, online sale only after the gathering.

mrs syedz- awning printed denim tu mmg akan dijual.

nurin - dtg nnti ek for the gathering. printed hijau is not for sale, only for readymade tudungs aje. but yg lain2 tu mmg up for sale.

cik pon - kain i tu bukan merah menyala...maroon tu. kena flash baru jadik merah menyala. if u nak red like that, leh order, J1 nya kain tu, kat kedai still available.

yus said...

kak kimi, takpe takle beli skrg. maksudnya suh saya beli la tuh...ekekkee
Kak yela, saya dah save duit nih.,.tggu time gath je lagik..
harus suamiku bising nanti...keskeskes