Thursday, March 4, 2010

Recent project

Antara yg sempat ku rakam kan.


Usah ditanya mengenai jersey ini...ianya Super Exclusive, satu ni je la yg ada kat Malaysia buat masa ni! Asalnya nak buat one of the CE collections, berkenan lak nak buat baju from the jersey! It's a CJ and super nice! Org yg sama rembat tudung ni telah merembat 2 of my exclusive jerseys yg patutnya dioffer kepada penjahit2 as their exclusives...and dia nak buat baju jugak from the jerseys. Gitu le citernya!


One of the three Korean velvet jerseys.


The final Korean velvet jersey.
Wizana...today baru sempat nk post! :)

Photobucket
Posted by Picasa

3 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...
This comment has been removed by the author.
chilun @ cik pau @ bibimie said...

nak tanya kepala patung tu berapa ringgit yer? beli kat ner? tq

JV Cynosure said...

I tak beli kt Msia. But dgrnya kt chow kit Ada jual murah. But tak tau kt mana.